Introductie


Nogmaals welkom op mijn website Robinhoed. Sinds 1991 heb ik katers van het Brits Korthaar ras. Mijn keuze is juist op katers gevallen omdat deze niet alleen heel imposant zijn, maar ook heel erg lief van karakter zijn. Op dit moment ben ik de trotse eigenaresse van twee katers, te weten: Boyd en Hammer MC. De officiele namen zijn Boyd van Het Stuifduin en Thalia's Pledge Hammer MC.

Regelmatig ga ik met mijn katers naar tentoonstellingen, zowel in Nederland alswel in het buitenland. Dit zijn kampioenschapstentoonstellingen voor katten onder auspiciĆ«n en volgens de reglementen van de Fédération Internationale Féline (FIFe). Op deze tentoonstellingen hebben Boyd en Hammer MC alletwee hun Europees kampioenstitels behaald. Hammer MC draagt ook nog de National Winner/Supreme Champion en Distinguished Variety Merit (DVM) titels.

Naast het bezoeken van tentoonstellingen kunnen eigenaren van Brits Korthaar poezen bij mij terecht om deze te laten dekken. Hierbij houd ik mij aan het reglement van de Nederlandse Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Katten Felikat.

Met vriendelijke groet,

Marianne Beemster.